Voor meer informatie? Bel 0522-462376 bel ons op


Producten Bruins BV

U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of een gericht advies voor al uw wapeningswerk. Wij werken uw wapening uit volgens de meest efficiente uitvoering. hieronder kunt u enkele voorbeelden vinden van onze producten.

 

Prefab Laswerk

Om wapening prefab uit te voeren maken wij gebruik van gediplomeerde lassers (alle KOMO gecertificeerd). We kunnen de meest moeilijke tekeningen omzetten in een waar kunstwerk. Zo hebben wij al ruim 30 jaar ervaring met het maken van prefab wapening.

Bloembak Betonindustrie de Veluwe - BAM RotterdamPrefab Boombak Prefab BalkPrefab Balk

we houden ons qua laswerk vooral bezig met funderingen voor Woningen en Stallen (Balken en Poeren) en het prefab vervaardigen van Wanden, Balken, Balkons, Kolommen, Trappen, Galerijen en Bordessen.

Walibi Holland - PoerPrefab Poer Fundering WoningPrefab Funderingsbalk  

 

Vlechtwerk

Daarnaast kunnen wij de gelaste wapening verwerken op de bouwlocatie. we hebben hiervoor vlechters in dienst die zeer vakbekwaam zijn. We hebben referenties op verschillende projecten op onze website staan. We hebben veel ervaring met het vlechten van Breedplaatvloeren en Kelders (zowel voor woningen als mestkelders voor stallen). Daarnaast vlechten wij natuurlijk ook prefab Funderingsbalken op locatie in elkaar.

Kelder ZwembadKelder Zwembad   Fundering Woning

 

Agrarische Sector

Voor boerenbedrijven zijn wij ook een interessante partner aangezien wij veel ervaring hebben met het bewapenen en leveren van wapening ten behoeve van verschillende soorten stallen. Ook maken wij voor deze sector prefab gelaste mestsilo elementen voor een aantal klanten. Deze silos worden na het lassen verzinkt.

Mestsilo Prefab GelastMestsilo Prefab Gelast Mestsilo VerzinktMestsilo Verzinkt

 

Particulieren

Uiteraard verzorgen wij ook wapening voor particuliere klanten, onze netten kunnen ook gebruikt worden als erfafscheiding/schutting. Ook maken wij sierobjecten voor in de tuin.

Tuinornament BakfietsPrefab Bakfiets  Bloempot DragerStandaard voor Bloempot Dubbele BloempothangerDubbele Standaard voor Hangbloemen

 


dwarsgracht

Dwarsgracht

Verbouwing van een boerderij in Dwarsgracht

bekijk project

Bloembak Betonindustrie de Veluwe - BAM Rotterdam

Betonindustrie Veluwe

BAM Rotterdam - Sierbloembak
 

bekijk project

Walibi Holland - Poer

WALIBI Holland

prefab Poer
 

bekijk project